AB Invest Logo
fax logo
Trimite o cerere:
ofertare@abinvest.ro
office@abinvest.ro
logo telefon
Suna-ne acum:
0741.09.89.89
0748.11.70.24
Despre AB InvestProduseOferte specialeServiciiLivrariIntrebariComanda ProduseInformatii Contact
Oferta Promotionala Curatenie
Oferta Promotionala Cif Cream
Oferta Promotionala Domestos
Oferta Promotionala Servetele Tork
Oferta Promotionala Electrice
Nou Imbracaminte Protectie
Categorii Produse

Curatenie

O gama completa de articole si produse de curatenie, igienizare si intretinere.

Cele mai noi solutii, cele mai recente produse si tehnologii pentru mentinerea unui confort si a unei igiene sporite.
Afla mai multe..

Protectia Muncii

Toata gama de articole, incepand de la imbracaminte, incaltaminte si manusi de protectie pana la articole pentru protectia capului, auditiva sau respiratorie.
Afla mai multe..

Electrice

O gama complexa de corpuri de iluminat ( tuburi de neon, becuri, spoturi, lanterne, etc.), de articole electrice ( cabluri, prelungitoare, prize, intrerupatoare, stekere, etc.) si diverse truse electrice sau aparate de masura si control.
Afla mai multe..

Protocol

Articole de unica folosinta ( pahare, farfurii, tacamuri, spatule, filtre, servetele, etc.), produse protocol ( apa, cafea, zahar, lapte, sucuri, ceaiuri, alune, biscuiti, fistic, etc.)
Afla mai multe..

Auto

O gama bogata de detergenti si spray-uri profesionale auto, consumabile, odorizanti si diverse accesorii sau produse de ingrijire si intretinere pentru orice sezon.
Afla mai multe..

Articole Sanitare

O gama completa de articole si produse sanitare precum racorduri, coturi, robineti, tevi, calorifere, vase toaleta, baterii lavoar sau chiuveta.
Afla mai multe..

Materiale Constructie

O gama complexa de produse incepand de la materiale de baza in constructii si terminand cu scule si unelte profesionale.
Afla mai multe..
Despre Noi

A&B Invest Service este o companie romaneasca cu capital integral privat, ce isi desfasoara activitatea din anul 2004.

De la inceputul activitatii si pana acum, echipa A&B Invest Service a acumulat o bogata experienta, adaptandu-se cerintelor companiilor din Romania, avand solutii verificate pentru orice domeniu de activitate al clientilor, cu rezolvari pe specificul fiecaruia dintre ei.

Contractele si parteneriatele incheiate pana acum, precum si experienta valoroasa pe care o avem, reprezinta baza si totodata punctul de plecare in incercarea de a oferi noi solutii si servicii clientilor nostri.

Paradoxul in acest domeniu il constituie faptul ca serviciile, produsele, articolele si materialele de curatenie, intretinere si protectie au o pondere foarte redusa in costurile unei companii, dar totodata invers proportionala cu importanta lor in activitatea de zi cu zi a angajatilor. Nivelul de buna-dispozitie si productivitate al angajatilor este in stransa legatura cu mediul in care isi desfasoara activitatea, acestea incluzand modul in care arata, si cum este dotat biroul sau sediul in care lucreaza.

In acest sens, A&B Invest Sevice ofera o gama completa de servicii, produse, articole si materiale care va vor asigura confort, protectie, curatenie si igienizare sporite iar dumneavoastra veti reusi sa fiti mai performant si mai eficient in activitatea zilnica.

Cere Informatii
E-mail:
ofertare@abinvest.ro
office@abinvest.ro
Asistenta Online:
Suna-ne Acum
0748.11.70.24
0741.09.89.89